Main content

Casello van de Helle

Casalito x Caretino

Photo

Info sheet

General info
Born
Gender
Stallion
Height
1 m 65
Studbook
Holstein

Pedigree

Casalito
Casall
Caretino
Kira XVII
Lalique II
Landgraf
Dimona
N-Caretana BB
Caretino
Caletto II
Isidor
Bravo
Reichsgraf
Ofarim

Description

Information

Origine

Vader Casalito is één van de meest belovende zonen van topvererver Casall van het Holsteiner Verband. Hij werd in 2011 gekeurd in  Neumünster, presteerde uitstekend in proeven voor jonge paarden o.a. het Bundeschampionat en het Landeschampionat van Holstein. Onder Christian Hess klasseerde hij zich in verschillende internationale youngster touren. Uit zijn eerste jaargang werden in 2015 in Holstein twee hengsten gekeurd waaronder Casello van de Helle.

Moeder N-Caretana BB, uit de bekende Holsteiner stam 104, was zelf succesvol in de sport tot 1 m 50 niveau. Grootmoeder Bravo is de moeder van de hengsten Contendro I, Contendro II maar ook van BB Caretano (Caretano Z - Jos Lansink) en BB Casello (Coral Reef Casello), die beiden op 1 m 60 niveau presteerden.

Prestaties

Casello van de Helle werd goedgekeurd voor het Holsteiner Verband in Neumünster in 2015 en aanvaard voor de derde fase van de BWP hengstenkeuring waaraan hij in 2017 zal deelnemen. In 2017 neemt hij deel aan de Pavo hengstencompetitie.

Results

Casello van de Helle werd in november 2015 goedgekeurd voor het Holsteiner Verband in Neumünster en aanvaard voor de derde fase van de BWP hengstenkeuring in 2016. Door zijn jeugdige leeftijd (hij wordt pas drie in juni) en het zware programma (hengstenkeuring Holstein en BWP) nam hij niet deel aan de derde fase.

 

Attachments

Photos & videos