Main content

Kijk naar de resultaten van uw fokproduct op onze site!

Photo

News item text

Het is voor een fokker niet altijd eenvoudig om te weten hoe zijn fokproducten het doen. Ze worden soms jong verkocht en wisselen al eens van ruiter en van naam.

Om het voor u en ons makkelijker te maken namen wij dit jaar een abonnement bij Hippomundo om de resultaten van de afstammelingen van onze hengsten te verkrijgen.

Hoe? Klik op de hengst die de vader is van uw fokproduct en scroll naar beneden naar Live resultaten afstammelingen. Daar kan u de internationale resultaten en de resultaten van de nationale cyclus in chronologische volgorde vinden.

Wij willen ook uw fokproduct de aandacht geven die het verdient. Als één van uw fokprodukten op deze lijst staat mag u ons een foto mailen (edith.dereys@skynet.be) met uitleg over de stam en eventueel de geschiedenis van uw paard. Wij maken er dan graag een bericht over op onze website.

Op de foto Carlow van de Helle, vader van Flavie van de Helle die internationaal uitstekend presteert met de Britse Chloe Aston. Flavie werd als vierjarige verkocht naar Nederland en belandde uiteindelijk in Groot-Brittannië. Felicitaties aan de amazone, het doet ons erg veel plezier dat ze het zo goed doet!

 

 

Attachments