Hoofdinhoud

Selectie Tour Fences veilingen van start op 14 juli!

Foto

Tekst nieuwsbericht

Het Fences team doorkruist opnieuw Europa op zoek naar een honderdtal driejarigen en een dertigtal veulens voor de Elite veiling maar er worden ook een honderdtal driejarigen en een vijftigtal veulens gezocht voor de Online veiling op www.fencesweb.com.

De selectie tour begint op 14 juli in België en eindigt op 7 augustus 2020. Ook bij ons op Stoeterij van de Helle is een selectie gepland meerbepaald op woensdag 15 juli om 16 uur. Inschrijven kan nog bij Fences per mail of telefonisch. Alle data zijn terug te vinden op www.fences.fr. De inschrijving is gratis maar verplicht om u in de beste omstandigheden te kunnen ontvangen.

Gezien de huidige omstandigheden zal Fences u na de selectie tour alle informatie geven omtrent de Elite Veilingen. Deze elite veilingen zullen onder welke vorm dan ook plaats vinden tijdens het Franse kampioenschap van jonge paarden in Fontainebleau van 29 tot 4 oktober. Zij worden gevolgd in de drie weken erna door de Online veilingen van veulens en driejarigen op FencesWeb. Op 2 en 3 november sluiten we de reeks met een online veiling van embryo’s en fokmerries.

Indien u nog vragen hebt over het verloop van deze dagen, over de inschrijvingen of over de verkoopsvoorwaarden ga dan naar de website www.fences.fr of neem contact met het Fences team per mail op contact@fences.fr of telefonisch op + 33 (0) 2 31 90 93 24.

Bijlagen

Foto's & video's