Hoofdinhoud

Prima resultaten in Pavo hengstencompetitie!

Foto

Tekst nieuwsbericht

De hengstencompetitie zit erop voor onze hengsten. Zaterdag werd de finale georganiseerd in Sentower Park in Opglabbeek. 

Onze twee vierjarigen Fides du Mas Garnier en Ascot van de Helle zijn ex eaquo winnaar van de Pavo hengstencompetitie 2019. Chaouki Rijnders reed met de beiden drie foutloze manches en een foutloze finale.

Bij de zesjarigen noteren we een mooie prestatie van Cayenne vd Helle Z onder Chaouki Rijnders. Zij bleven drie van de vier manches foutloos en met een foutloze finale en barrage werd Cayenne vd Helle Z zevende in de eindstand bij de zesjarigen. 

Casello van de Helle sprong drie op drie basisomlopen foutloos onder Michael Joly maar raakte dan gekwetst aan de singel zodat hij in Gent niet kon starten. In Opglabbeek liep hij wel de finale maar had duidelijk nog hinder bij het springen en kreeg één fout in de basisomloop.

Al onze jonge hengsten krijgen nu verdiend rust. Wij nemen met hen de eerste maanden niet deel aan wedstrijden zodat er altijd vers sperma verkrijgbaar is.

Bijlagen