Contenu principal

Pavo hengstencompetitie.

Photo

Pas de photo

Texte

Aangezien voor het SBS nu ook de resultaten van de hengstencompetitie meetellen voor goedkeuring en niet alleen meer de cyclus voor jonge paarden doen we dit jaar mee aan de Pavo hengstencompetitie. Spijtig genoeg werd die beslissing vrij laat genomen (begin januari) en waren onze hengsten nog niet veel op wedstrijd uitgebracht omdat we hen in de cyclus dachten te rijden. De vierjarige Lamark van de Helle (Larimar x Cassini) is nog maar net onder het zadel dus hij kon nog niet deelnemen en zal de cyclus lopen. 
Bij de vierjarigen deed Jilbert van 't Ruytershof (Numero Uno x Cartani) het prima. Met Bernardo Matthias in het zadel liep hij een erg mooie nulronde. Bij de vijfjarigen reed Christoph Swieters Univer (Hurlevent de Brekka x Qredo de Paulstra) makkelijk foutloos rond en ook Isidoor van de Helle (Canturo x Qredo de Paulstra) bekoorde met een prima nulronde. amazone Erica Swartz, voor wie deze wedstrijd toch wel haar vuurdoop was, maakte met Quistot van de Helle (Quidam de Revel x Caretino) één springfout en eindigde op 4 strafpunten. 
Bij de zesjarigen reed Erica Swartz Tintin de la Pomme (Diamant de Semilly x For Pleasure) mooi rond met vier strafpunten, met Carlow van de Helle bleef ze zonder springfouten maar was net buiten de tijd zodat op 1 strafpunt eindigde.

Attachments